Geo teknik till SWECSA

FÖRETAGET
SWECSA är ett konsultbolag inom anläggningsteknik med specialisering inom geoteknik, mark och VA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

SWECSA Sweden drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som privatägt bolag har vi möjligheten att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Vi verkar på våra lokala marknader med stöd av svensk expertis. Som tekniska experter och strategiska rådgivare har vi tillgång till ingenjörer, tekniker, konstruktörer och projektledare. Vi erbjuder hållbara lösningar inom Hus & Industri och & Transport & Infrastruktur

DIN PROFIL
Vi söker dig som har arbetat ett antal år med geoteknik och som vill vara med och utveckla vår avdelning

Din bakgrund är civilingenjör eller högskoleingenjör med relevant inriktning, alternativt annan likvärdig utbildning och erfarenhet inom geoteknik.

  • ansvara för utredningar och projektering i olika typer av samhällsbyggnadsprojekt
  • göra beräkningar och dimensionering av geotekniska åtgärder
  • fungera som uppdragsledare där du ansvarar för hela eller delar av projekteringsuppdrag inom ditt område.
  • fungera som mentor för juniora geotekniker

VEM ÄR DU
Vi söker dig som har goda kunskaper inom geoteknik. Du trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Du har förmåga att se såväl helheter som detaljer. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll.

VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och påverka var och hur vi jobbar.

På SWECSA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygg upp SWECSA verksamhet inom Geoteknik

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Skicka din ansökan till oss på info@swecsa.se