Vill du också vara med på SWECSA:s resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! 

Vill du arbeta för ett konsultbolag inom Infrastruktur? Vi har påbörjat resan och vill att du ska hänga med och bidra till att förstärka och forma verksamheten! 

SWECSA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten.  

Vidare kommer du ingå i en trivsam arbetsgrupp med nära samarbete, ha en närvarande och coachande chef samt en omtänksam arbetsgivare som aktivt jobbar för att främja mångfald och jämställdhet på arbetet. 

Som konsult på SWECSA agerar du expert och rådgivare tillsammans med kunniga kollegor. Ett komplext nätverk av förmågor och olika perspektiv gör att vi blir bättre tillsammans.  

Vi är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och på så sätt få vardagen att gå ihop. Nyfiken på förändring? Bli en av oss. 

Nedan ser du våra lediga tjänster, hittar du ej något som passar just dig nu? Skicka in en spontanansökan så hör vi av oss när vi hittar något som kan passa dig.