Karriär

Ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss på SWECSA

SWECSA är ett konsultbolag inom anläggningsteknik med specialisering inom geoteknik, mark och VA. 
 

Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna. 

SWECSA Sweden drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som privatägt bolag har vi möjligheten att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Vi verkar på våra lokala marknader med stöd av svensk expertis. Som tekniska experter och strategiska rådgivare har vi tillgång till ingenjörer, tekniker, konstruktörer och projektledare. Vi erbjuder hållbara lösningar inom Hus & Industri och & Transport & Infrastruktur

För att skicka in en spontanansökan, vänligen skicka en kort presentation av dig själv samt ditt uppdaterade CV.

Student

Är du student och vill utvecklas med oss?

Vi vill komma ikontakt med dig, som student hos oss får du tillsammans med våra erfarna experter vara med i varierande projekt med spännande utmaningar som väntar dig som nyutbildad ingenjör.  

Vi hoppas att du som student skall komma att trivas hos oss på SWECSA och vi ser mycket fram emot att få välkomna dig i vårt gäng. 

För att skicka in en ansökan, vänligen skicka en kort presentation av dig själv samt ditt uppdaterade CV.